måndag 29 november 2010

Grovsoprummet på Notariebacken 29

Vårt grovsoprum på Notariebacken 29 idag den 29/11-10

Tyvärr så är det stökigt och fel sak på fel plats

Kläder på golvet i en hög

stök

Brännbart och icke brännbart

Ingen rolig syn

Vi har ju så bra sorteringskärl mittemot grovsoprummet

Och sopor lämnas utanför ytterdörrar...

Hushållssopor mittemot entrerna

Det är ingen vacker syn man möter i grovsoprummet. Sopor över allt och ingen ordning alls. Jag skulle inte vilja ha jobbet som sophämtare. Det är synd om de också !
Men detta vill vi klimatsmarta familjer ändra på, tillsammans med Botkyrkabyggen. Det behövs information till hyresgäster om vad och var kan man slänga. Vi tror på att om vi hyresgäster informerar andra hyresgäster, så går kanske informationen fram lättare och Botkyrkabyggens personal slipper peka med fingret. Av därför ska vi ha möte idag om en ny VIBO-projekt. Mötet sker på Notariebacken 11, trivsellokalen. Med på mötet har vi inbjudit ; Rebecka Hagman (miljösamordnare på Botkyrka kommun), Josef Lantz (Affärsområdeschef Alby, Botkyrkabyggen), Elisabeth Nyström (bovärd), Hans Palmqvist (miljövärd), Maria Loxbo (studiefrämjandet) samt en intresserad journalist från journalisthögskolan som har googlat oss och följer utveckling i Botkyrka kommun.
Vi, jag och Vanja Hiltunen (klimatsmart familj-medlem och hyresgäst på Botkyrkabyggen) skall lägga fram ett förslag på Vibo-projekt på Notariebacken. Ännu vid skrivandets stund är projektet hemligt och som sagt skall presenteras vid mötet 17.30 idag måndag 29/11-2010. Mer om projektet senare då ...... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar